Klik en luister!
×

Opmerking

Google Geocoding API error: The request was denied.

Afasiesoos Utrecht

De Paraplu
Bijnkershoeklaan 10
3527 XL Utrecht

Wekelijks wordt in Utrecht een soos gehouden voor mensen met afasie.

De vrijdagochtend is voor een vaste kern van zo’n 10 trouwe bezoekers een welkome onderbreking om hun dagelijkse beslommeringen wat kleur te geven. Maar ook degene die af en toe eens binnen wil vallen is steeds van harte welkom. Zo kan het dus zijn dat we ineens met een grote club gezellig bezig zijn!

Daar gáát het natuurlijk vooral om! Naast bijpraten en koffie leuten wordt er aandacht besteed aan spelletjes en , al naar belangstelling, creatieve activiteiten. Ook is er gelegenheid voor taaltrimmen, samen memory of rummykub doen, kaarten of de krant lezen. Veel enthousiasme is er als er onder deskundige regie samen wordt gezongen. Hoogtepunten zijn zeker het jaarlijkse uitstapje en de warme decembermaand-evenementen! 

Dat kan allemaal dankzij de support van een groep gemotiveerde vrijwilligers die er voor zorgt dat in een ontspannen sfeer de contacten worden gestimuleerd en onderhouden.

De vrijdagochtendsoos is van 10 uur tot rond het middaguur, waarna voor de liefhebbers gezellig met een kom soep wordt afgerond.  Ook kan een tosti of kroket besteld worden.

1 x per 14 dagen is er ook op de woensdagen een afasiegroep. Hier staat meestal creatief bezig zijn of handvaardigheid centraal. Deskundige beroepskrachten zorgen voor hulp en stimulans.

De woensdagsoos is van 10 uur tot ca. 3 uur en vindt elke 2e en 4e woensdag van de maand plaats De genoemde activiteiten worden gehouden in centrum De Paraplu in Utrecht. Voor vervoer zijn mogelijkheden aanwezig

Er is altijd ruimte voor nieuwe deelnemers. Dus, belangstelling ? Neem gerust contact op als u meer wilt weten met Willem Baas, tel. 030 2946384 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik en luister!