Klik en luister!

Com-in

Serviceflat De Vliedberg
Vliedbergstraat 4
3224 XH HELLEVOETSLUIS

De Com-In is een activiteit van de Stichting Afasie VPR.

Het doel van de Com-In is de zelfstandigheid en het welzijn van de mensen met afasie te bevorderen, het vergroten van de communicatiemogelijkheden, het leren omgaan met hun beperkingen en het maken en instandhouden van contacten tussen mensen met afasie en hun omgeving. Graag geven wij informatie over afasie aan de leden en belangstellenden. 

U kunt als lid van de Stichting Afasie VPR gebruik maken van de Com-In. In de Com-In kunt u veel doen. Onder professionele begeleiding (een logopediste) worden onze gasten geholpen in hun verbeteringsproces. 

Er is ook ruim tijd voor het maken van een praatje om uw wekelijkse activiteiten / vragen te bespreken met de vrijwilligers. U kunt werken met behulp van uw eigen computer of tablet, desgewenst met de andere bezoekers en onder begeleiding van de vrijwilligers. Er wordt rekening gehouden met de vraag en de wensen van de bezoekers om daarbij aangepaste themamiddagen te kunnen aanbieden. 

De Com-In is 10 dagdelen per week beschikbaar. U vindt de Com-In in de kamer op de begane grond, volg hiervoor de bordjes ''Stichting Afasie-VPR''. 

 

 

·

Klik en luister!